Basiscursus fotografie

[vc_row padding_bottom=”40″ css=”.vc_custom_1454341214052{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]BASISCURSUS FOTOGRAFIE IN ZIERIKZEE/SCHOUWEN-DUIVELAND!

 

Maak jij graag foto’s? Maar weet je niet hoe je de camera makkelijk kan instellen en bedienen? Schrijf je dan in voor deze basiscursus fotografie in Zierikzee/Schouwen-Duiveland!
Al jaren hoor ik de vraag: Geef jij ook cursussen? Ja zeker! In 2015 ben ik gestart met de eerste basiscursus, daarvoor had ik op aanvraag al diverse cursussen en workshops op maat gegeven. De ervaringen met de basiscursus zijn zeer positief. Vanwege mijn achtergrond als fotograaf en docent in het voortgezet onderwijs is het voor mij ideaal om een cursus te geven. Heb je daar vragen over? Neem contact op (0611406258)!

 

Wat gaan we doen?

 

Onderwerpen: 1) camera instellingen (sluitertijd, diafragma, iso-waarde), 2) hoe fotografeer je, 3) fotoverwerking, 4) wat is jouw kwaliteit. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte om al je vragen te stellen!

 

Welke data?

 

Data Basiscursus fotografie, 1 cursus bestaat uit 3 avonden:

maandagavond 6 maart, 13 maart, 20 maart 2017 van 20:00 – 22:00 uur (vol, gestart)

maandagavond 27 maart, 3 april, 10 april 2017 van 20:00 – 22:00 uur (vol, gestart)

 

Algemene gegevens

 

Locatie: De Driehoek, Kerkhof 8 (www.dedriehoekzierikzee.nl). Parkeren kan gratis op eigen terrein direct achter De Driehoek, navigeer naar de Lombardstraat 3.

 

Tijdsinvestering naast de cursus: 1 a 2 uur per week fotografie, waarbij je een fotografie opdracht meekrijgt.

 

Docent: Huibert van den Bos is al 7 jaar professioneel fotograaf, daarnaast al 11 jaar hobbyfotograaf. Hij heeft ruimschoots ervaring is allerlei soorten fotografie. Huibert heeft 11 jaar ervaring in het onderwijs en heeft al diverse succesvolle cursussen en workshops gegeven, voor allerlei leeftijden, zowel basis als gevorderde cursussen.

 

Prijs: De prijs voor deze cursus is € 95,-. Schrijf je snel in want vol = vol!

 

Aantal deelnemers: +/- 10

 

Hoe kun je inschrijven?

 

Via onderstaande knop kun je bij het inschrijfformulier komen. Daarna krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Daarmee is de inschrijving rond![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row text_align=”center”][vc_column css=”.vc_custom_1450101454041{padding-bottom: 40px !important;}”]Ik wil me inschrijven > naar het inschrijfformulier![/vc_column][/vc_row]