Bruiloft Binnenstad Zierikzee | Stephan + Danielle

Midden in de zomer fotografeerden we de bruiloft van Stephan en Danielle. Toen ik onderweg was naar de bruid zag ik de zon mooi opkomen over het landschap van Schouwen Duiveland. Het kon niet anders dan dat het een stralende dag zou worden. We begonnen de dag thuis bij de bruid in Oosterland. Stephan arriveerde in oude VW Kever om zijn bijna bruid op te halen.

We hadden die week al gezien dat de korenvelden er prachtig bij stonden en daarom besloten we om de shoot hier te starten. We vervolgden de shoot in de bosrijke omgeving van Westerschouwen. We werden helemaal blij van het mooie licht wat door de bomen door kwam van de zon. Om de shoot zomers af te sluiten zijn we nog even snel het strand op gegaan waar we tussen de duinen mooie beeldjes konden maken.

De ceremonie vond plaats in het oude stadhuis van Zierikzee. Na de ceremonie was er tijd om even gezellig met de daggasten wat te drinken waarna we vervolgens lopend naar de kerk gingen voor de inzegening van het huwelijk. Toen was het tijd geworden om heerlijk met de daggasten te gaan genieten in Grandcafe De Werf te Zierikzee.