Cursus Portretfotografie

PORTRETCURSUS FOTOGRAFIE IN ZIERIKZEE/SCHOUWEN-DUIVELAND!

 

Wil je meer weten over het fotograferen van een portret? Schrijf je dan in voor de Portretcursus!  Vanwege mijn achtergrond als fotograaf en daarnaast docent in het voortgezet onderwijs is het voor mij ideaal om een cursus te geven. Heb je daar vragen over? Neem contact op (0611406258)!

 

Wat gaan we doen?

 

De dag zal bestaan uit de volgende onderdelen: behandeling van cameratechniek, lichttechniek (flitsen), bespreken van portretten, praktijksessie, nabespreking. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte om al je vragen te stellen!

 

Welke datum?

 

Datum: zaterdag 18 maart 2017 van 10:00 – 15:00 uur (lunch van 12:30 – 13:00 uur inbegrepen)

 

Algemene gegevens

 

Locatie: De Driehoek, Kerkhof 8 (www.dedriehoekzierikzee.nl). Parkeren kan gratis op eigen terrein direct achter De Driehoek, navigeer naar de Lombardstraat 3.

 

Docent: Huibert van den Bos is al 7 jaar professioneel fotograaf, daarnaast al 11 jaar hobbyfotograaf. Hij heeft ruimschoots ervaring is allerlei soorten fotografie. Huibert heeft 11 jaar ervaring in het onderwijs en heeft al diverse succesvolle cursussen en workshops gegeven, voor allerlei leeftijden, zowel basis als gevorderde cursussen.

 

Prijs: De prijs voor deze cursus is € 90,-.

 

 

Hoe kun je inschrijven?

 

Via onderstaande knop kun je bij het inschrijfformulier komen. Daarna krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Daarmee is de inschrijving rond!