Investering

Uniek!

 

Iedere bruiloft heeft een eigen unieke samenstelling aan uren, het soort bruidsalbum en overige wensen. Om die reden is het fijn in een kennismakingsgesprek jullie wensen door te nemen en een offerte op maat samen te stellen. Foto’s met waardevolle herinneringen zijn mijn inziens onbetaalbaar. Denk daarom vooraf goed na over welke keuze je wilt maken, achteraf is dit niet meer te herstellen!

 

Tarief

 

Om jullie alvast een indruk te geven: 6 uur bruidsfotografie inclusief basisalbums is leverbaar vanaf € 1400,-. Ook is het mogelijk een tweede fotograaf te boeken, zodat er vanuit diverse standpunten fantastisch beeld gemaakt kan worden!

 

Destination Weddings

 

Heb je plannen om te trouwen in het buitenland en wil je weten wat de prijs is? Destination Weddings zijn qua prijs volledig maatwerk, bij voorkeur gefotografeerd met twee fotografen. In een kennismakingsgesprek kunnen we alle mogelijkheden doornemen en een offerte overleggen.

 

Album

 

De albums die ik lever zijn simpelweg van top-kwaliteit. Handgemaakt, met oog voor detail. Daarin zijn allerlei keuzes te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik jullie alle mogelijkheden laten zien. Zelf ben ik helemaal fan van boeken met een effen leer of linnen omslag. Een toffe preeg met jullie namen maakt het helemaal af.

 

Iedere pagina van het album is met de zorg ontworpen, zodat de foto’s maximaal tot zijn recht komen. Het ontwerp van het album laat ik eerst zien aan jullie voordat ik het daadwerkelijk bestel. Zo ben je er zeker van dat het geheel naar jullie wens is!