Vintage wedding Luuc + Amanda in Zeeland

Op 14 en 15 juli trouwden Luuc en Amanda, maar liefst twee dagen feest! Op donderdagmorgen maakte de bruid zich klaar in hun eigen huisje en wachtte zij haar bruidegom op onder de grote boom in de achtertuin. Een sprookjesachtige plek om de bruiloft mee te beginnen. Vanaf het eerste moment dat Luuc Amanda zag rende hij op er af en wat straalden ze samen!

De foto’s maakten we bij een oude boerderij die het bruidspaar zelf had gevonden in de polder dichtbij Bruinisse. Een vervallen schuur, prachtig zonlicht en een groot korenveld, de ideale plek voor een reportage. Na de shoot vertrokken we weer richting het huis van het bruidspaar. In de tuin stond een heerlijke lunch klaar en werden Luuc en Amanda verwelkomd door familie en vrienden. In de zon werd aan statafels en op hooiblokken genoten van taart, broodjes en vers sap, gemaakt door Tafel van Zus!

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het stadhuis van Zierikzee, na de ceremonie vertrokken we richting Sirjansland voor de kerkelijk inzegening. Voor mij als fotograaf zat het er hierna op voor deze dag en de feestgasten + bruidspaar vertrok voor een diner naar Slot Moermond in Renesse.

Vrijdag ging het feest gewoon weer verder! Vrijdagavond hield het kersverse bruidspaar een gezellige feestavond en maakten we de fotoshoot compleet met wat foto’s op het strand. De locatie was fantastisch gestyled door Trouwen in het bos. Luuc en Amanda, het waren twee prachtige dagen, heerlijk ontspannen en vol liefde. Jullie zijn een geweldig stel, van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!