Werkwijze

Hier een aantal Q&A’s om een beeld te krijgen van mijn werkwijze:

 

Hoe lang van te voren is het verstandig te boeken?

Zo vroeg mogelijk. Voor de favoriete data in de lente en na-zomer is dat een jaar van te voren. Regelmatig moet ik nee verkopen, waar ik altijd enorm van baal. Maar zolang ik niet geboekt sta, kun je natuurlijk terecht, ook al is het last-minute:)

 

Hoe lang duur de fotoshoot?

Wil je graag een moment samen nemen om uitgebreid foto’s te maken? Dan zou ik rekenen op ongeveer 90 minuten. Als het niet past in jullie programma, dan kan ik ook heel goed uit de voeten met een aantal korte momenten van 15 minuten door de dag heen.

 

Maak je ook Loveshoots?

Ja zeker, heel graag zelfs! Zo’n shoot is een hele mooie mogelijkheid om elkaar alvast te leren kennen voor de camera. Het leuke aan zo’n shoot is dat je hele creatieve foto’s krijgt: het gaat namelijk een stuk makkelijker zonder bruidsjurk. Zo komen we op de mooiste plekken voor de beste foto’s.

NB: In combinatie met een bruiloft zijn de foto’s te gebruiken op de (save the date) kaart of om op een andere manier op de dag zelf terug te laten komen.

 

Fotolocaties?

Die bespreken we in overleg. Natuurlijk mag je je eigen fotolocaties doorgeven, wil je liever dat ik een voorstel doe, dan geef ik dat graag.

 

Wat doen we als het regent?

Geen probleem! Er zijn genoeg mooie locaties die overdekt zijn. Denk aan een gezellig café of restaurant, een industrieel pand, een kerk of zelfs een plantenkas.

 

Werk je ook met een second shooter?

Geheel naar jullie wens kan ik werken met een second shooter (tweede fotograaf). Die zorgt voor meer gedetailleerde beelden en beelden uit onverwachte hoek. Een echte toevoeging voor de liefhebber van journalistieke foto’s!

“De keuze voor een fotograaf op onze trouwdag was gemakkelijk gemaakt, want wat een talent heeft Huibert! Het maken van de foto’s was een feestje. De ontspannen, creatieve, enthousiaste en vooral spontane manier van foto’s maken hebben een prachtige bruidsreportage opgeleverd. We genieten nog steeds na van onze mooie foto’s en hebben op deze manier een waardevolle en tastbare herinnering aan onze trouwdag.”

 

HANS + RENATE
25-09-15 is Huibert onze fotograaf geweest gedurende de hele dag. Zijn werkwijze en creativiteit is fantastisch. Hij staat overal open voor. Hij werkt onopvallend en de foto’s zijn prachtig. Hij geeft duidelijk aan wat hij wil bij het maken van de foto’s, erg prettig. Ook de omgang met de hondjes is super gegaan. We hebben een onvergetelijke dag gehad en het bewijs daarvan is te zien op de foto’s!

 

ALEX + LEONIE