Werkwijze + Investering

[vc_row padding_bottom=”40″ css=”.vc_custom_1454341214052{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]In principe sta ik open voor heel veel wensen, veel lifestyle-shoots zijn maatwerk, maar om een indruk te geven onderstaand informatie over shoots en tarieven.

 

Studio-fotografie

 

Ik ben in het bezit van een ruime studio in de Driehoek in Zierikzee, waar ik groepen tot twaalf personen fotografeer. Heb je meer personen, dan graag even overleggen. Je hoeft niet bang te zijn voor een saaie studioshoot: je kunt zelf leuke attributen meenemen en ik kan in de studio spelen met het licht waardoor de foto spannende effecten krijgt. Een studioshoot is ook heel geschikt voor portretfotografie!

 

Op locatie fotograferen

 

Natuurlijk kan ik jou, jouw kinderen of vriendengroep ook buiten op locaite vastleggen. Zo zijn er op Schouwen-Duiveland veel leuke mogelijkheden, maar eigen ideeën voor locaties zijn van harte welkom. Ik heb al door het hele land gewerkt en ook op een voor mij nog onbekende locatie kan ik vaak prima uit de voeten.

 

Investering

 

Een portretshoot of familyshoot met vier personen heeft een standaardprijs van 175,- euro. Meer mensen meenemen kan, dat kost 10,- euro per persoon. Voor grotere groepen maak een aangepaste offerte. De minimale afname is 1 uur fotografie. Deze shoot is inclusief de beelden in hoge resolutie, deze worden digitaal aangeleverd.

Een shoot in de studio kost 25,- euro bovenop de standaardprijs. Wanneer je wilt dat ik naar de locatie van jouw keuze kom kan dat natuurlijk ook, ik reken buiten een straal van 10 kilometer 35 cent per kilometer aan reiskosten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row text_align=”center”][vc_column css=”.vc_custom_1450101454041{padding-bottom: 40px !important;}”]Boek een Lifestyle-shoot![/vc_column][/vc_row]